Överåsbladet – mars 2018

Målning trapphus hösten 2018
Vi planerar måla om våra trapphus med start under hösten 2018. Det är under denna period bra om man kan undvika egna större renoveringar av sin lägenhet eller eventuell flytt då detta ofta innebär mer spring i trapphusen.

Arbetet planeras att ske i etapper där man kommer fokusera på några trappuppgångar i taget. Det är beräknat att ta två-fyra veckor per omgång. Vi återkommer med datum och mer information när det närmar sig.  

Reparation av entréer på Femkampsg 1-3, 2a och Stavhoppareg 5A-B kommer göras före ommålningen startar.

Byte av takfläktar
Fyra takfläktar ska bytas (Stavhoppareg och Femkampsg 2-6). Arbetet har blivit försenat p g a kylan, men kommer utföras så fort vädret tillåter.  

Åtgärder efter Obligatorisk Ventilationskontroll (OVK)
De medlemmar som fått anmärkning i OVK kommer kontaktas av Canmera VVS för bokning av åtgärdsarbete. Eventuella frågor kan ställas till kontaktperson Kent Bäckström på 0706-255674 

Förhindra råttor
Med mycket byggen på gång i Göteborg har fler råttor än normalt kommit upp till oss i Lunden. Tänk på att undvika att t ex lägga ut mat till fåglar, då man med detta även riskerar att råttor lockas hit.

Stor sopsäck borttagen i tvättstugorna
De stora sopbehållarna i tvättstugorna kommer tas bort och ersättas med små papperskorgar, eftersom var och en ska källsortera tomma förpackningar. Allt som ska slängas i tvättstugan är alltså mindre saker såsom skräp och ludd från torktumlare.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

Comments are closed.