Överåsbladet oktober 2011

Städdagen
Nu är det återigen dags för höstens städdag! Som vanligt är det ett trevligt sätt att umgås och lära känna grannar samtidigt som vi gör fint i våra omgivningar. Som vanligt avslutar vi med lite korvgrillning om vädret tillåter. Container kommer som vanligt att finnas på plats från fredag eftermiddag den 21 oktober, i den kan ni slänga allt utom tryckimpregnerat trä och annat miljöfarligt avfall. Välkomna 22 oktober kl. 10:00

Fönster
Tätningslisterna i fönstren är lägenhetsinnehavarnas ansvar, så kolla gärna ifall de behöver bytas så slipper ni onödigt drag och kanske till och med regnvatten som hittar in. Om fönstrens handtag är svåra att dra ner kanske det beror på att de behöver smörjas.

Ny hemsida
Vi håller på att göra om hemsidan, den hittar ni på den gamla adressen: www.brfoveras.se Än så länge är det inte så stora förändringar men har ni några förslag får ni gärna kontakta Sebastian. Där kommer ni att hitta gamla och senaste Överåsbladet till exempel.

Medlemspärm
Det kanske finns medlemmar i föreningen som saknar medlemspärmen? Den ska egentligen följa med lägenheten vid ett köp, men det är lätt att det glöms bort. Saknar du den, kontakta i så fall någon i styrelsen så får du en ny.

Gör din röst hörd
Nu när element- och fasadarbetena nästan är klara vill vi gärna höra hur Du upplevt arbetena. Dessa synpunkter kan vara användbara inför kommande arbeten som ska göras. Alla åsikter är uppskattade, positiva som negativa, lägg dem i styrelsens brevlåda på Femkampsgatan 2B eller maila på styrelsen@brfoveras.se. TACK!

Comments are closed.