Överåsbladet – sommar 2019

Förrådslappar (gäller även andrahands-hyresgäster!)
För en tid sedan bad vi i styrelsen om er hjälp att meddela vilket eller vilka förråd som tillhör respektive lägenhet. Medföljde gjorde även namnlappar att sätta upp på förrådsdörrarna. Många lappar har redan kommit in, men om någon har missat att göra detta så kommer här en liten påminnelse. Tack för er hjälp! (Om du som läser detta hyr lägenheten i andrahand, kontakta din hyresvärd vid frågor eller funderingar)!

Sökes: Flaggningsansvarig
Nyligen firade vi Sveriges nationaldag! Dessvärre lyste föreningens egen flagga med sin frånvaro under första delen av dagen, och detta måste vi självfallet förebygga så att det inte händer igen. Därför efterlyser vi någon eller några som kan tänka sig att ansvara för att flaggan hissas i samband med våra flaggdagar. Vid intresse, kontakta någon i styrelsen eller mejla till styrelsen@brfoveras.se

Utemöbler
Vi vill be er att inte flytta utemöbler från sina respektive placeringar/uteplatser. Detta eftersom det resulterar i att dessa uteplatser inte kan nyttjas. Styrelsen kommer att se över eventuella behov av att införskaffa ytterligare utemöbler.

Inget sammanträde i juli
Slutligen vill vi uppmärksamma er på att det under juli månad inte kommer att hållas något styrelsemöte. Detta kan innebära längre handläggningstider för ärenden som rör bland annat andrahandsuthyrningar.

Glad sommar, önskar
Styrelsen

Comments are closed.