Överåsbladet – maj 2019

Årsstämma!
Onsdag den 22 maj kl. 18.30 infaller 2019 års föreningsstämma. Dagordning finns bifogad i årsredovisningen, som alla fått i sina brevinkast, inklusive svarstalong för anmälan. Sista datum att lämna in anmälan är 19/5. På stämman kommer det även bjudas på fika samt delas ut brandvarnare till de som vill ha.

Betalningsansvar
Ett förtydligande: Om man som medlem gör en felanmälan genom HSB om något i sin egen lägenhet så är det medlemmen själv som står för kostnaderna för att få detta åtgärdat. Gå gärna in på föreningens hemsida brfoveras.se/medlemsinformation/lagenhetsunderhall om du vill veta mer.

Ta hand om våra hissar
Det är fantastiskt att vi har hissar i våra trapphus! Oavsett om vi ska frakta upp tunga väskor, stora paket eller bara oss själva så förenklar tillgången till hissar för oss något oerhört! Det är därför mycket viktigt att vi tar hand om dessa, och undviker onödiga skador. Tänk gärna på att vara extra försiktig med de sensorer som sitter vid dörrarna i våra hissar, då dessa lätt går sönder.

Inventering lägenhetsförråd
Styrelsen håller på med en inventering av samtliga lägenhetsförråd i föreningen och behöver därför din hjälp. Vänligen se bifogad lapp ”Inventering förråd” (som du har fått i ditt brevinkast).

Tack för städdagen!
Styrelsen vill tacka samtliga som ställde upp och engagerade sig på städdagen. Över 30 medlemmar (!) hjälptes häromdagen åt att göra föreningen fin inför vår och sommar. Det märktes tydlig skillnad att städbestyren tog kortare tid när vi var så många som hjälptes åt. Enligt tradition efterföljdes städningen av socialt umgänge och en bit mat, detta år i form av grillad korv med bröd.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

Comments are closed.