Överåsbladet: Mars 2014

Städdag och Fika 26e April 1000

Nu är det återigen dags för vårens städdag. Städdagen är ett trevligt sätt att umgås och lära känna sina grannar samtidigt som vi gör fint i våra omgivningar. Ju fler vi blir desto finare kommer vi att få det! Som vanligt kommer en container att finnas på plats och vi avslutar med lite fika tillsammans. Vi träffas vid vändplanen lördagen den 26 april klockan 10:00. Då vi har många uppgifter att bemanna så behöver vi i förväg veta hur många som är bortresta och inte kan delta. Därför ber vi alla fylla i talongen ni fått tilldelad, och lägga i styrelsens postfack alternativt mejla ert svar till styrelsen@brfoveras.se

images

Stämman 15e maj kl 18.00

Snart är det dags för årets stämma. Hur vill du att vår förening skall skötas? På stämman har du möjlighet att påverka samtidigt som du får lära känna dina grannar. Årets stämma går av stapeln torsdagen den 15 maj klockan 18.00 i BK Lundens klubbstuga vid Ica. Separat kallelse kommer att skickas ut men boka in datumet redan nu!

vaarfest_logo

Vårfest! 15e maj – efter stämman

När stämman är avslutad tänkte vi stanna kvar i lokalen för att fortsätta umgås under lite lättsammare former. Det är nämligen dags för föreningens vårfest! Vi bjuder på god mat och alkoholfri dryck men det går självklart bra att ta med något annat att dricka om så önskas.

Rätt dosering av tvätt- och sköljmedel

Vi har varje år en genomgång av maskinerna i våra tvättstugor. Vid årets genomgång upptäcktes bland annat att det på grund av överdosering ligger kvar tvätt- och sköljmedel i tvättmaskinsfacken. Det är viktigt att tänka på att dosera rätt! Både för att tvätten ska bli rätt tvättad och för att våra maskiner ska hålla längre.

 

Comments are closed.