Överåsbladet – Oktober 2023

Städdag 

Korrigering: I pappersversionen angavs 15 oktober vilket är inkorrekt, det är den 14 oktober som gäller för städdagen. 

Lördag den 14 oktober är dags för föreningens årliga höststäddag, i vanlig ordning kommer container att ställas upp där hushållsavfall kan slängas. Trevligt tillfälle att träffa andra föreningsmedlemmar och göra våra fastigheter och omgivningar mer trivsamma samt avslutar vi med trevligt mingelfika.

Stamspolning:
Med start v.44 kommer vi att påbörja underhållsspolning av våra stammar, vi har anlitat GG Högtryckstjänst i Väst AB för att utföra arbetet. Spolningen görs för att rensa stammar från diverse fett och smuts och därmed förlänga deras livslängd samt minska risken för att det blir stopp i våra rör. Vi kommer även i samband med detta se över deras generella skick. Högtrycksspolning genomförs med hetvatten i varje lägenhets kök och badrum. Även vattenlås kommer att rengöras. 

Detta innebär att leverantören kommer behöva tillgång till er lägenhet under nedan utsatta datum. Se därför till att vara hemma, alternativt att ni har överlämnat en nyckel till styrelsen. Vet ni att ni inte kommer kunna vara hemma så kontakta då styrelsen inom god tid så att nyckel kan överlämnas.

För att kunna utföra arbetet så behöver även leverantören ha god framkomlighet till spolpunkterna, se därför till att ha plockat undan under diskbänk inför besöket. Vi är medvetna om att v.44 är höstlovsvecka men hoppas att detta inte ska vara allt för mycket besvär.

Under v.43 kommer GG Högtryckstjänst själva dela ut ytterligare informationsblad till samtliga lägenheter. 

Vecka 44
Femkampsgatan 2A 30/10
Femkampsgatan 2B 31/10 
Femkampsgatan 4 1/11
Femkampsgatan 6A 2/11 
Femkampsgatan 6B 3/11
Vecka 45
Femkampsgatan 1A 6/11
Femkampsgatan 1B 7/11
Femkampsgatan 3A 8/11
Femkampsgatan 3B 9/11
Vecka 46
Stavhopparegatan 5A 13/11 
Stavhopparegatan 5B 14/11 
Stavhopparegatan 5C 15/11

 

Comments are closed.